Gallery

Θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το οποίο ευελπιστούμε να σας φανεί ξεκάθαρο και διαφωτιστικό. Το να μοιραζόμαστε μαζί σας την μοναδική κουλτούρα, ομορφιά και την ξεχωριστή ιστορία του κάθε χαλιού μας, αποτελεί μια εμπειρία για εμάς, η οποία δεν σταματά να μας συγκινεί και να μας εμπνέει.

     Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο ζεστό, φιλικό και καλόγουστο χώρο του καταστήματός μας για να δείτε και να θαυμάσετε απο κοντά τη συλλογή μας απο χειροποίητα χαλιά η οποία περιλαμβάνει πολλά διαφορετικά στυλ, από σπάνια-ακριβά χαλιά μέχρι και κάποια πιο χρηστικά για καθημερινή χρήση. Επιπλέον στην gallery μας μπορεί κανείς να βρεί και χαλιά μοντέρνας διακόσμησης, καθώς και εντυπωσιακά γκιλίμια, ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε γούστο. Η ποικιλία αυτή αποσκοπεί παράλληλα στην ικανοποίηση κάθε οικογενειακού ή ατομικού προϋπολογισμού.

     Επειδή κάθε χαλί είναι διαφορετικό και οι φωτογραφίες δεν αποδίδουν τέλεια την πραγματικότητα,  πρωτοπορούμε και σας δίνουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τα  χαλιά που σας ενδιαφέρουν στο χώρο σας και βλέποντάς τα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έπιπλά σας, να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει , χωρίς καμία υποχρέωση ή επιβάρυνση εκ μέρους σας.

     Αν μετά την αγορά, διαπιστώσετε τελικά ότι το χαλί δεν δένει στο χώρο σας ή δεν σας κάνει για κάποιο λόγο, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να το αντικαταστήσετε.

    Από την πρώτη στιγμή στόχος μας ήταν να προσφέρουμε στους πελάτες μας την καλύτερη ποιότητα, συνδυασμένη με ένα υψηλού επιπέδου service σε όλα τα επίπεδα, δημιουργώντας κλίμα εμπιστοσύνης και φιλίας.

    Η διαδικασία της προώθησης της τέχνης των χαλιών είναι συνεχής, ανανεώνεται διαρκώς και δεν παύει να εμπλουτίζεται από το μεράκι και την φαντασία των τεχνιτών-δημιουργών της, οι οποίοι αφιερώνουν την ζωή τους ολόκληρη σε αυτήν την τόσο μοναδική και απαιτητική τέχνη.

    Κάθε χαλί που υπάρχει στην συλλογή μας φέρει πιστοποιητικό γνησιότητας (με την υπογραφή του κ. Μογαντάμ) και παρέχει στους πελάτες μας το δικαίωμα της πώλησης και ανταλλαγής, με απαραίτητη προϋπόθεση την καλή κατάστασή του (δείτε σχετικές οδηγίες στη σελίδα Όροι Χρήσης). Η εγγύηση αυτή αποτελεί μια μοναδική προσέγγιση και αντανακλά την δέσμευση που αναλαμβάνει η εταιρεία μας και την ποιότητα των χαλιών μας ως ζωντανά έργα τέχνης, τα οποία επιβιώνουν για πολλές γενιές, πάντα με την κατάλληλη φροντίδα και τον απαιτούμενο σεβασμό. Για τον λόγο αυτό, γνωρίζοντας το μεράκι και τον σεβασμό των δημιουργών αυτών των ξεχωριστών αριστουργημάτων, καθώς και το πάθος που οι ίδιοι επιδεικνύουν σε κάθε μικρή λεπτομέρεια, ένα εξειδικευμένο συνεργείο έμπειρων τεχνιτών και συντηρητών, αναλαμβάνει,  με απόλυτη υπευθυνότητα, την ασφαλή φύλαξη των χαλιών και την επιδιόρθωση οποιασδήποτε φθοράς, είτε αυτή είναι ασήμαντη, είτε μεγάλη.

     Σε οποιοδήποτε μέρος και να βρίσκεστε, σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε τη gallery μας, ώστε να πάρετε και εσείς μια γεύση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και να μοιραστείτε μαζί μας το πάθος μας γι’ αυτήν την ανεκτίμητη τέχνη.