Η εταιρεία

Η επιχείρηση Mogadam Carpets ιδρύθηκε το 1999 με έδρα τη Λυκόβρυση-Αττικής ως 'Interdecora' με κύριο αντικείμενο της να αποτελεί η εισαγωγή χειροποίητων χαλιών από το εξωτερικό (Περσία, Πακιστάν, Αφγανιστάν, Ινδία, Τουρκία) και κυρίως από την Περσία, με μακραίωνη παράδοση στη κατασκευή χειροποίητων χαλιών. Το 2017 αλλάζει την επωνυμία της ως Mogadam Carpets και ξεκινά δυναμικά την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της, με τη δημιουργία e-shop και στόχευση στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά, ενώ ταυτόχρονα είχει δοθεί αποκλειστική αντιπροσώπευσή της με καταξιωμένο όμιλο στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Στόχος της επιχείρησης είναι να εντοπίζει και να εισάγει τα καλύτερης ποιότητας χειροποίητα χαλιά και να τα διαθέτει στις καλύτερες δυνατές τιμές της αγοράς.

Η περσική καταγωγή του ιδιοκτήτη, κ. Αχιλλέα Μογαντάμ και η βαθιά γνώση και αγάπη του σχετικά με τα χειροποίητα χαλιά, του επιτρέπει κάθε φορά να επιλέγει τα πιο ξεχωριστά, ιδιαίτερα και πρωτότυπα έργα τέχνης για το χώρο σας. Ο ίδιος από το 2000 διαμένει και ζει στην Ελλάδα, ενώ κάθε χρόνο 3-4 φορές, ταξιδεύει στις χώρες της Ανατολής και ιδιαίτερα στην Περσία, λόγω καταγωγής, απ' όπου επιλέγει και εισάγει ένα προς ένα, τα μοναδικά αυτά έργα τέχνης για χάρη των πελατών του.

Σας προτείνουμε να μας επισκεφθείτε και να σας ξεναγήσουμε σε έναν μαγικό κόσμο χαλιών από διαφορετικές πόλεις της Περσίας και της ανατολής,  με ποικίλα σχέδια, χρώματα, ποιότητες και μεγέθη, ώστε και οι ίδιοι να διαπιστώσετε τη διαφορά μας στις τιμές και την ποιότητα των προϊόντων μας.

Και θυμηθείτε… το περσικό χαλί είναι ένα μοναδικό είδος, δεν χάνει την αξία του με τον καιρό και μάλιστα όσο πατιέται γίνεται καλύτερο, αποτελώντας έτσι μία εξαιρετική επένδυση για το μέλλον και ειδικότερα στην σύγχρονη εποχή, στην οποία η κατασκευή αυτών των μοναδικών αριστουργημάτων, έχει αρχίσει να εκλείπει.

Όλα τα χαλιά μας, συνοδεύονται από πιστοποιητικό εγγύησης και γνησιότητας με την υπογραφή της επιχείρησης Mogadam Carpets.

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: MOGADAM CARPETS - ACHILEAS MOGADAM
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΦΜ: EL124662251
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ: 122 Tatoiou Avenue., Nea Erithrea, Athens, Greece
Email εταιρικό: info@mogadamcarpets.com